Марнотратство у стрип-клубах і підозра у відмиванні російських грошей. Подробиці про Фурмана і Парнаса, які шукали компромат на Байдена в Україні

Як ми повідомляли, у Вашингтоні заарештовано Ігоря Фрумана та Льва Парнаса, помічників Руді Джуліані. Нагадаємо, що саме ця парочка організовувала ключові зустрічі Джуліані в Україні для того, щоб знайти компромат на Джо Байдена, майбутнього суперника Трампа на виборах президента США. Заарештували їх за підозрою у залученні російських грошей з метою втручання в американські вибори. Ось що відомо про Фурмана і Парнаса.

Обидва народилися в СРСР. Обидва поїхали в Україну, коли сам Джуліані через скандал скасував візит, - пише ProPublica.

Фруман володіє бізнесом в Україні - наприклад, клубом Mafia Rave в Одесі.

"Ми просто передавали інформацію. Ми любимо свою країну й свого президента", - сказав Парнас після арешту.

Серед цікавинок: під час одного з численних візитів він витратив 637 доларів в елітному стрип-клубі Tootsie в Києві.

Але за це не арештовують.

Заарештовано обох за підозрою у відмиванні російських грошей з метою залучення цих грошей в американські вибори. Фруман - при цьому навмисне неправильно написавши власне їм'я, щоб ускладнити пошук по базах даних - дав 400 тисяч доларів. Разом парочка дала для (майбутньої, 2020) кампанії Трампа мільйон доларів.

Після цього обоє обідали особисто з Дональдом Трампом прямо в Білому домі, - пише американське розслідування й наводить докази з дописів Лева Парнаса:

Детально - тут у коротких тезах і тут у статті (англійською)

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

скандал сша україна зеленський трамп

Знак гривні
Знак гривні