За 144 млн реставрують вулицю Пушкінську – й на новій велодоріжці зразу виростає кіоск (ФОТО)

На облаштованій днями велосипедній доріжці на вулиці Пушкінській встановили кіоск. Фотографію МАФа Fornetti, розташованого просто посеред велодоріжки, оприлюднив "Зручний Київ":

На світлині Ігоря Іванова композицію доповнює припаркований на новій велодоріжці автомобіль – далі видно ще один:

Крім того, нова велодоріжка на Пушкінській несподівано обривається за кількадесят метрів до перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького, – іронізує Хмарочос.

Ремонт на Пушкінській розпочався наприкінці серпня. Вже під час робіт виявилося, що проєкт не передбачає облаштування очікуваного наземного пішохідного переходу на перехресті з вулицею Богдана Хмельницького, біля метро «Театральна». Активісти влаштували акцію за облаштування на Пушкінській наземного переходу зі світлофором, після чого у КМДА розпорядилися його облаштувати.

Згодом на Пушкінській з’явилася дивна велопарковка, яку невдовзі прибрали. Так само з’являлися й зникали стовпчики у стилі стімпанк.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

місто маразм київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні