Нові рейтинги: партія Зеленського падає, до Ради впевнено проходять п'ять сил (ІНФОГРАФІКА)

Без урахування мажоритарників по округах, за пропорційною системою долають бар'єр п'ять політичних сил. Як і раніше, замість назв ми вказуємо фактичних лідерів:

Якби вибори до Верховної Ради проходили в найближчу неділю, то до парламенту пройшли б партії “Слуга народу”, “Опозиційна платформа – За життя”, “Батьківщина”, “Європейська солідарність” і “Голос”.

Про це свідчать результати ролінгового дослідження, проведеного Центром “Соціальний моніторинг” і Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременка, передає Новинарня.

Порівняно з попереднім опитуванням, рейтинг "Слуги народу" вже впав на 4%, натомість, як бачимо, ростуть усі інші сили – від медведчуківської й до вакарчуківської (в межах статистичної похибки), а також сили Тимошенко й Порошенка (більше за статистичну похибку).

Це вже шоста хвиля опитувань.

Ми недарма "Опозиційну платформу-За життя" скоротили не до прізвища Бойка чи Рабіновича, а до прізвища фактичного "власника" політсили: "Опозиційна платформа" практично повністю – в кишені Медведчука (ДОКУМЕНТ)

Крім партій, в Раду підуть також мажоритарники, адже депутати не підтримали поправку Зеленського про пропорційну систему за закритими списками.

Вибори за пропорційною системою дали б партії Зеленського й Опозиційній платформі конституційну більшість

Щоб зупинити реванш, патріотичні партії мають висувати узгоджених кандидатів на мажортарці

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

Рада інфографіка вибори-19

Знак гривні
Знак гривні