Ще одне опитування: партія Вакарчука має більшу підтримку, ніж партії Порошенка й Тимошенко (ІНФОГРАФІКА)

Для тих, хто стежив за динамікою, це було доволі очікувано. Ще тиждень тому ми писали : "Партія "Голос" швидко піднялася в рейтингах і такими темпами може наздогнати, наприклад, "Батьківщину", яка падає". За даними "Рейтинга", "Голос" обігнав навіть "Європейську солідарність". Нагадуємо, для того, щоб впевнитися, чи справді відбулося настільки сильне падіння, варто почекати результатів опитувань від інших соціологічних служб.

При візуалізації ми замінили назви партій на прізвища фактичних лідерів:

Ми недарма "Опозиційну платформу-За життя" скоротили не до прізвища Бойка чи Рабіновича, а до прізвища фактичного "власника" політсили: "Опозиційна платформа" практично повністю - в кишені Медведчука (ДОКУМЕНТ)

Крім партій, в Раду підуть також мажоритарники, адже депутати не підтримали поправку Зеленського про пропорційну систему за закритими списками.

Вибори за пропорційною системою дали б партії Зеленського й Опозиційній платформі конституційну більшість

Щоб зупинити реванш, патріотичні партії мають висувати узгоджених кандидатів на мажортарці

Опитування проводили 8-12 червня 2019 року. Було опитано 2000 осіб. Помилка репрезентативності дослідження, яке проводилося методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face), - не більше як 2,2%.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

Рада інфографіка вибори-19

Знак гривні
Знак гривні