В «Борисполі» біля залізничної платформи збудують автобусну станцію

Проект передбачає зону очікування та харчування для пасажирів, зону відпочинку для водіїв, а також кімнату матері й дитини.

ЦТС із посиланням на комерційного директора аеропорту «Бориспіль» Георгія Зубка повідомляє про плани будівництва автобусної станції на території летовища. У виданні зазначають, що станція буде розташована біля залізничної платформи, де зупиняються експреси зі сполученням «аеропорт “Бориспіль”—Центральний вокзал Києва».

«Автобусну станцію вирішено розмістити впритул до залізничної станції на місці, де знаходиться парковка Р1 (зліва від терміналу D на 46 місць). Таким чином з’явиться пересадочний вузол – залізниця, автобуси і прохід в аеропорт», – повідомив Зубко. Він додає, що заплановано зведення 16 автобусних платформ.

Проект автобусної станції передбачає, зокрема, побудову зони очікування та харчування для пасажирів, зони відпочинку для водіїв, а також кімнату матері й дитини. Терміни будівництва не повідомляють.

Як пишуть ЦТС, введена у 2017 році в експлуатацію автобусна станція аеропорту не використовується за призначенням і слугує 20-хвилинною безкоштовною парковкою.

Хмарочос

залізниця київщина авіація транспорт київ

Знак гривні
Знак гривні