Гасло і логотип київського Євробачення (ФОТО, ВІДЕО)

Організатори “Євробачення-2017” обрали гасло й логотип конкурсу, який відбудеться в Києві у травні.

Слоган “Євробачення 2017” – Celebrate Diversity, “Прославляй різноманітність”.

Логотип добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких – особлива”, – йдеться на сайті каналу “UA:Перший”, який є офіційним мовником конкурсу.

Креативну концепцію “Євробачення” створювали дві українські креативні агенції. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси свого візерунку й форми.

“Celebrate Diversity” стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року.

“Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів”, – йдеться у повідомленні.

У вівторок, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від “Євробачення” меру Києва Віталію Кличкові від президента міської ради Стокгольма.
Після цього розпочнеться жеребкування 43 країн-учасниць до півфіналів.

Раніше повідомлялося, що російські артисти, внесені до “чорних списків” діячів культури, не зможуть взяти участь у “Євробаченні-2017”, яке прийматиме Київ.

Півфінали “Євробачення” пройдуть 9 та 11 травня,
фінал – 13 травня у Виставковому центрі на Лівому березі.

Раніше йшлося про те, що церемонію відкриття планувалося провести на території Софійського собору, однак згодом стало відомо, що жодна з офіційних подій “Євробачення” не відбудеться у Софії.

Проект державного бюджету України на 2017 рік передбачає виділення 655,7 млн. гривень на підготовку та проведення міжнародного пісенного конкурсу.

Колишній гендиректор Національної телекомпанії Зураб Аласанія неодноразово заявляв, що на проведення Євробачення забрали гроші в Суспільного мовлення, і через це подав у відставку.

Новинарня.

музика україна Євробачення краса київ

Знак гривні
Знак гривні