На останніх дебатах Трамп заявив, що може не визнати результати виборів. Говорили про секс, Путіна і зброю (ВІДЕО)

Відмова визнавати результати виборів суперечить фундаментальним принципам, які робили американську демократію сильною протягом останніх 200 років, вважає CNN

У відповідь на запитання, чи визнає він результати виборів, Дональд Трамп сказав, що прийме це рішення під час голосування.

“Я скажу про це свого часу, поки що збережу інтригу”, – зазначив він.

“Щоразу, коли щось йде не так, як хоче Дональд, він говорить, що це сфальсифіковано проти нього, що б це не було”, – відповіла на це Клінтон.

Останніми днями він багато критикує сам виборчий процес, застерігає про “масштабні підтасування” і заявляє, що голосування “абсолютно сфальсифіковане”.

Цього разу не було жодних рукопотискань. Кандидати в президенти США Гілларі Клінтон і Дональд Трамп під час третіх і останніх теледебатів посперечалися зокрема про право на носіння зброї, секс-скандал за участю пана Трампа та президента Росії Володимира Путіна.

Свої дебати кандидати почали, відмовившись потиснути один одному руки. Вони не потисли руки і після завершення дебатів. Про це пише Новинарня.

Дебати почалися стримано, але поступово переросли в запеклу суперечку, де опоненти постійно перебивали один одного.

Трамп назвав Клінтон “дуже поганою жінкою”, на що кандидатка від демократів порадила республіканцеві перестати “скиглити” через те, що він програє на виборах.

На ремарку Трампа, що Володимир Путін “не поважає” Клінтон, кандидатка від демократів відповіла, що російський президент просто хотів би, щоб президентське крісло посіла його маріонетка, натякнувши на підтримку Путіним її суперника.

“Це тому, що Путін хотів би бачити маріонетку на посаді президента”, – сказала Клінтон.

“Це ви – маріонетка”, – заперечив Трамп, сказавши, що сам не буде маріонеткою Путіна, і додав, що Гілларі Клінтон не подобається Путін через те, що той “перехитрив” адміністрацію демократів в усіх напрямках.

“Я не знайомий з Путіним, хоча він добре відгукувався про мене”, – сказав Дональд Трамп, припустивши, що якщо стане главою держави, то зможе налагодити відносини з російським президентом.

В останні тижні, після оприлюднення запису, на якому Трамп розповідає знайомому, як він "взяв за п..у" заміжню жінку, яку намагався звабити, його шанси виграти різко впали.

Прогноз результатів виборів від http://projects.fivethirtyeight.com/2016-election-forecast/

клінтон сша кремль путін вибори трамп

Знак гривні
Знак гривні