Хапай їх за .... Республіканці знімають Трампа з виборів через вульгарність про жінок (ВІДЕО)

Це не завадить Трампові йти самовисуванцем. Вранці 10 жовтня керівники Республіканської партії проведуть екстрену відеоконференцію після консультацій про можливу зміну виборчої стратегії.

У ніч на п'ятницю, 7 жовтня, голова Республіканського національного комітету Рейнхолд Річард заявив, що комітет бере 48 годин на зміну виборчої стратегії.

Таке рішення було прийнято у зв'язку з втратою Дональдом Трампом шансів здобути перемогу на виборах.

Politico зазначає, що консультації республіканців проходять за місяць до дати виборів, на тлі віддрукованих виборчих бюлетенів та дострокового голосування, що стартувало в декількох штатах.

Джерело в Республіканській партії сказало, що ціла армія юристів зараз вивчає законодавство, щоб знайти можливість для зміни кандидата. Поки вони, однак, прийшли до невтішного висновку.

"Факт, що зміна кандидата може відбутися тільки в двох випадках: якщо Трамп помре або зніме свою кандидатуру добровільно. Однак, судячи з усього жоден з цих варіантів не входить в його плани", - процитувало видання слова джерела в Республіканському національному комітеті.

На ранок понеділка, 10 жовтня, керівники Республіканської партії запланували проведення відеоконференції.

Такі конференції проводяться досить рідко і лише в крайніх випадках, коли необхідно вирішити нагальні та важливі питання. І хоча в розісланому керівництвом партії повідомленні не згадується тема майбутньої конференції, "законодавці впевнені, що вона буде присвячена Трампу", передає Associated Press.

Хапай жінок за **зду

Раніше газета The Washington Post опублікувала запис розмови Трампа і телеведучого Біллі Буша, який відбувся в 2005 році.

У ході бесіди Трамп заявив, що "якщо ти зірка, то можеш робити з жінками все, що хочеш".

Трамп розповів телеведучому про невдалу спробу спокусити заміжню жінку, і навіть про те, як він цілував жінок і хапав їх за інтимні місця.

Після таких сексистських і вульгарних заяв 11-річної давності близько десяти впливових членів Республіканської партії заявили, що не стануть голосувати на президентських виборах 8 листопада за Трампа. (СПИСОК)

"Досить! Дональд Трамп не повинен стати президентом!", - заявила колишній держсекретар при Джорджеві Бушу-молодшому Кондоліза Райс.

Трамп може піти сам від себе

А Трамп заявив, що, незважаючи на скандал, він ні в якому разі не зніметься з президентської гонки.

"ЗМІ і істеблішмент шалено хочуть прибрати мене, але я ніколи не вийду з гонки і не підведу моїх прихильників, - написав Трамп. - Я ніколи не знімаюся (з перегонів). Я ніколи в своєму житті не відступав".

Разом з тим він випустив відеозвернення, в якому вибачився за невдалі висловлювання.

У ньому він підняв тему сімейних зрад Білла Клінтона, якої раніше обіцяв не торкатися в ході передвиборної гонки.

"Білл Клінтон фактично зловживав жінками, а Хілларі знущалася над його жертвами і соромила їх", - заявив Трамп.

За даними останнього опитування, Клінтон підтримують 48% виборців, Трампа 44%.

Сьогодні, у неділю, 9 жовтня, ввечері за американським часом відбудеться другий раунд передвиборних теледебатів між Трампом і Клінтон.

Український текст за матеріалами Експресу

сша маразм скандал трамп

Знак гривні
Знак гривні