Зелені чоловічки, які штурмували Київраду, - найманці МАФовиків, що хочуть торгувати алкоголем (ФОТО)

Народний депутат і радник мера Києва Дмитро Білоцерковець заявляє, що провокатори, які намагались захопили будівлю Київради, були найняті власниками МАФів.

Про це він повідомив у facebook, - передає УП.

"Власники МАФів, які виступають за торгівлю алкоголю, найняли провокаторів для захоплення КМДА", - написав нардеп.

Він додав, що про можливий штурм попереджав напередодні.

"Їхні (мафовиків) головні вимоги: дозволити продаж алкоголю в МАФах; не зносити МАФи, які мають псевдо-документи на капітальні будівлі, отримані в минулому через корупційні рішення судів; припинити демонтаж в Гідропарку; відсторонити Білоцерковця від кураторства демонтажів МАФів", - написав радник мера.

Він наголосив, що 70% київських МАФів належать одним і тим же людям.

"Це не дрібні підприємці, а великі мережовики. З огляду на криміногенну ситуацію в столиці, за статистикою, 80% правопорушень люди здійснюють в стані алкогольного сп'яніння. Подобається комусь чи ні, але до міської влади надходить сотні тисяч скарг від киян щодо розпивання спиртних напоїв у нічний час у дворах, в наливайках і т.п. Тому наше рішення обґрунтоване, а штурмувати будівлю адміністрації заради дозволу продажу алкоголю – це абсурд", - написав Білоцерковець.

Він додав, що обмеження продажу алкоголю – це "абсолютно нормальне рішення", яке практикують в більшості цивілізованих країн.

Ще до захоплення Київради "зеленими чоловічками" МАФовики намагалися перекривати Хрещатик і штурмувати приміщення:

маразм київ кримінал бізнес

Знак гривні
Знак гривні