Невідомі у формі без шевронів захопили перший поверх Київради (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомі особи у зеленій формі, бронежилетах і при спецзасобах захопили перший поверх Київради, а пізніше побили депутатів від ВО "Свобода".

Про це у facebook повідомив керівник прес-служби "Свободи" Олександр Аронець.

ЯК ВИЯВИЛОСЬ ПОТІМ - ЦЕ БУЛИ АЛКОДИЛЕРИ

Перед цим навпроти Київради проходив мітинг власників МАФів, які протестували проти заборони торгувати алкоголем. Вони перекрили Хрещатик і намагалися штурмувати Київраду.

"Невідомі особи, за попередніми даними представники охоронної фірми "Лівий берег", захопили перший поверх Київради. Усі озброєні спецзасобами, але без жодних розпізнавальних знаків", - написав він.

"Коли депутати Київради "свободівці" Олег Гелевей, Володимир Бохняк, Володимир Назаренко, Прохор Антоненко вимагали від них пояснити на яких підставах вони перебувають в Київраді, їх жорстоко побили", - додав Аронець.

Він наголосив, що Гелевея госпіталізували, а поліція та нацгвардія "повністю бездіє".

Як повідомила "Українській правді. Київ" прес-секретар секретаря Київради Володимира Прокопіва Наталя Пругар, станом на 16:30 цих людей у будівлі Київради немає, їх забрали у відділок поліції.

"Ми взагалі не маємо уявлення, хто ці люди, як і чого вони сюди прийшли. З цим будуть розбиратися, хто вони, хто їх упустив, і чого вони прийшли. Наразі їх посадили в автозаки і везуть у поліцію. Просто зараз з цього питання триває зустріч Володимира Прокопіва з керівництвом поліції", - наголосила Пругар.

При цьому вона наголосила, що будівля Київради наразі не охороняється, вона відрита для всіх мешканців столиці.

маразм київ кримінал

Знак гривні
Знак гривні