У київській школі до 9 травня дітей змушують співати оди Росії (ФОТО)

Київський ліцей №144 вже готується до Дня 9-го травня, - пишуть ТЕКСТАМ батьки однієї дитини, що там навчається.

«Последний раз России сможем послужить, а за нее и помереть совсем не страшно…» або «стоит над горою Алеша - в Болгарии русский солдат…».

Такі пісні на уроках музики вчать учні третіх класів київського ліцею №144 ім.Г.Ващенка. Ще в березні у цьому освітньому закладі розпочали активну підготовку до шкільного концерту з нагоди 9-го травня.

Дітям вручили кілька аркушів з піснями, які вони в будь-якому разі вивчать напам’ять. Коли батьки двох дітей заявили вчительці свою принципову незгоду, це не допомогло, їх дитину все одно вчителька змушувала вчити ці пісні.

По ходу вчителька цікавиться, чому дитина не співає пісень разом з усіма іншими.

"Як кваліфікувати такі дії адміністрації ліцею №144 в умовах, коли та сама Росія, оди якій фактично примушують співати малих, нетямущих дітей, в результаті військової інтервенції та в порушення усіх норм міжнародного права вже анексувала частину України - Крим, несамовито брязкає зброєю на південно-східних кордонах України і от-от увірветься на нашу землю не з наміром покращити життя українців, а винищити їх фізично, щоб ніколи більше не піднімали голови та не давали успішний приклад волелюбності іншим?..." - цікавляться батьки дитини.

Дещо з роздаткового матеріалу для дітей:

школа київ росія пропаганда

Знак гривні
Знак гривні