Ремонт он-лайн. За дорожниками тепер можна стежити через інтернет

«Київавтодор» запустив інтерактивну карту контролю ремонту доріг.

На просторах інтернету з’явилася нова інтерактивна карта «Контроль ремонту доріг» у столиці, передає proIT.

Відповідно до опису, сайт створювався з метою контролю виконання графіку ліквідації «ямковості» доріг Києва у 2013 році. Проект здійснюється за ініціативи Глави КМДА Олександра Попова.

Як повідомляється на мультимедійній карті, інформація про поточний стан ремонту дорожнього покриття вулиць Києва надходить щодня в міру виконання ремонту (за умови нормальних для виконання робіт погодних умов: відсутність сильного снігу, дощу, морозу нижче - 5 С).

Вдень проводяться ремонтні роботи та фото (відео) фіксація, ввечері знімки і інформація розміщується на сайті. Щодня проводиться планування робіт на наступний день, а також фіксація виконаних робіт. Щодекадно оновлюються плани робіт і відповідно їхнє відображення на карті сайту.

На карті є можливість вибрати певну дорогу і побачити маркери здійснення ремонтних робіт. При наведенні курсору на маркер, з’являється фотографія ремонтних робіт. Також на сайті є поділ за станом виконання робіт: заплановано (виділяється жовтим маркером), у роботі (червоний маркер) і завершено (зелений маркер).

Також будь-який користувач може залишити персональне електронне звернення з описом стану певної дороги. Для цього необхідно:

- натиснути в правому верхньому кутку стартової сторінки сайту кнопку «Залишити звернення»;

- знайти на карті ділянку дороги, на яку користувач хотів би звернути увагу представників КК «Київавтодор», і поставити маркер, шляхом подвійного клацання лівою кнопкою миші;

- потім з’явиться діалогове вікно у формі анкети, яке необхідно заповнити, не скорочуючи дані про себе, також можна прикріпити фотографію дороги.

КМДА обіцяє терміново відреагувати на звернення і проінформувати користувача.

За даними, представленими на сайті, на квітень 2013 року заплановано ремонт 2 399 кв. м доріг, у роботі - 664 кв. м, завершена робота - 117 кв. м. Всього потребує ремонту - 91 030 кв. м дорожнього покриття.

інтернет транспорт київ дороги

Знак гривні
Знак гривні