"То Україна для вас - гра?"

Два неохайного вигляду чоловіка їдуть у нью-йоркському метро і грають у "Ризик" - за визначенням комедійного серіалу "Зайнфілд", "гру в світове панування для двох кадрів, які ледве з власним життям можуть упоратися".

"Я не можу зосередитися в цьому шумі!", - кричить товстіший. "Це тому, що я укріпився у Гренландії, - відповідає опонент, - вибив тебе із Західної Європи і залишив балансувати на грані повного знищення".

"Мене ще не побито, - панікує товстіший. - В мене ще є війська в Україні". "Ха-ха, Україна, - відповідають йому. - Та ти знаєш, що таке Україна? Україна слабка, вона хирлява. Думаю, саме час зробити їй боляче".

Тут у гру вступає один із пасажирів у вагоні метро: "Я сам приїхав з України. Ти не кажи, що вона слабка".

"Ей, ми просто граємо, чувак", - каже той, хто от-от переможе. "То Україна гра для тебе?!" - вигукує українець і вирішує питання радикально. :)

Цей кліп - уривок із згаданої вище комедії ситуацій "Зайнфілд" - популярного в 90-их американського телесеріалу від компанії NBC (12 серія 6-го сезону).

Нехитрий гумор підколює і українців, які занадто болісно реагують на "антипатріатичні" прояви, і агресивних політиків. Ти можеш думати, що вершиш долі світу, а насправді ти - "чувак, який із власним життям впоратися не здатен". Усі хитромудрі геополітичні комбінації можуть завершитися пшиком, коли у гру вступає "маленький громадянин".

Наостанок варто глянути на мапу гри "Ризик", щоб зрозуміти, чому ж Україна в ній така важлива :))

До речі, громадяни - з наступаючим вас!

відео телебачення сша гра україна

Знак гривні
Знак гривні