Напад на волонтерку в Києві: поліція затримала обох підозрюваних (ФОТО)

Поліцейські встановили та затримали другого підозрюваного у нападі на волонтерку в Оболонському районі Києва.

Агресивні пенсіонери напали на волонтерку

Про це повідомили у поліції Києва.

Зазначається, що працівники Оболонського управління поліції за допомоги аналітиків кримінального аналізу та у взаємодії зі співробітниками СБУ встановили та затримали другого порушника.

Ним виявився місцевий мешканець 1954 року народження.

Зараз чоловік дає покази слідчим, його дії кваліфіковані як хуліганство. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

73-річний підозрюваний у нападі на волонтерку у Києві
73-річний підозрюваний у нападі на волонтерку у Києві
73-річний підозрюваний у нападі на волонтерку у Києві
73-річний підозрюваний у нападі на волонтерку у Києві

Прокуратура встановила, що 2 червня у підозрюваного був день народження, тож він разом з 73-річним знайомим, з яким вони торгують на ринку, відзначили цю подію алкоголем та ввечері повертались додому.

На виході з підземного переходу на вулиці Новокостянтинівській підозрюваний, з його слів, вирішив зробити дівчині кілька компліментів, але вона його залицянь не оцінила.

Не бажаючи спілкування, вона відповіла, що не розуміє чоловіків (вони говорили російською – Ред.). Відповідь українською мовою викликала агресію нетверезих пенсіонерів, які почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон.

Далі підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі, а також завдав удар долонею в ніс. Все це відбулося після того, як його спільник відібрав у дівчини телефон. Постраждалій вдалося повернути телефон. Після чого зловмисники зникли з місця події.

70-річний підозрюваний своєї вини не визнає, зазначають прокурори. Стверджує, що лише намагався зупинити конфлікт дівчини зі своїм знайомим.

Першого зі зловмисників поліцейські затримали напередодні, йому вже повідомлено про підозру. Затриманий є 73-річним мешканцем Печерська, що торгує на ринку на Куренівці.

київ волонтери напад розслідування

Знак гривні
Знак гривні