Фото дня. Як виглядає аварійний тунель метро в Києві

12 грудня правоохоронці та фахівці судово-експертної установи провели огляд перегінного тунелю між станціями метро «Деміївська» — «Либідська».

Як повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, за результатами огляду експерти здійснили обміри тріщин у тунельних спорудах та склепінь тощо.

13 грудня на підставі ухвал слідчих суддів правоохоронці проводять обшуки в офісних приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, КП «Київський метрополітен» та проєктної організації. Слідство триває.

Читайте також: На ділянку закритого метро Київпастранс перекинув 60 машин з інших маршрутів

Від Текстів: Добре, що завдяки прокуратурі суспільство побачило фото з місця потенційної аварії. Прокурори зробити роботу журналістів і завдяки ексклюзивному контенту пропіарилися. Але по суті це виглядає смішно. Якщо так триватиме з заявами прокуратури про порушення справи кожного раз коли щось стається, то рано чи пізно вони почнуть порушувати справу за фактом поломки крану в комунальному туалеті. Особливо коли офіс президента хоче змінити керівника міста. Так влаштований світ, що речі ламаються. Несправності мають усувати фахівці - інженери й чиновники, які за це відповідають. А всі ці справи лише пусті слова і відволікання ресурсів.

аварія метро київ розслідування

Знак гривні
Знак гривні