Волонтери зможуть безплатно навчатись IT-спеціальностям: що для цього потрібно

Волонтери зможуть безплатно навчатись в українському освітньому IT-центрі. Подати заявку можна до 30 листопада.

Через війну та постійну залученість у допомозі армії та країні чимало волонтерів втратили роботу або власний бізнес. Тому в волонтерській спільноті гостро постала проблема пошуку та вибору нової професії для самореалізації в майбутньому мирному житті. Отримання гідної роботи або відкриття власного бізнесу потребує нових знань в перспективних галузях, однією з таких є ринок IT.

Розуміючи цю проблему та будучи вдячним всьому волонтерському руху України, команда освітнього центру DAN. IT Education, що є учасником проєкту IT Generation Міністерства цифрової трансформації, оголосила про запуск грантової програми.

У рамках гранту надається 100 стипендій на здобування затребуваних в Україні й світі IT-спеціальностей з програмування, вебдизайну, дата аналітики, маркетингу, тестування та ІТ-рекрутменту.

Навчання буде проходити за 6 напрямками терміном від 3 до 8 місяців. Студентами можуть стати волонтери від 18 років.

0x0 (1).jpg

“Всебічна підтримка волонтерства, їхнього активу – важлива задача бізнесу під час війни, – каже Ксенія Столбова, CEO освітнього центру DAN. IT. – Наша компанія вдячна кожному волонтеру та прагне допомогти охочим здобути нові знання та нову перспективну спеціальність в IT. Щобільше, волонтер для нас – це еталон мотивованої та високоефективної людини, тому ми переконані в успішності таких студентів.

Навчання у нас побудовано на унікальній технології, яка відмінно зарекомендувала себе у багатьох країнах, зокрема в Україні, Ізраїлі, Сполучених Штатах. Впроваджуємо інноваційні рішення – як-от перший освітній Метаверс в Україні та супроводжуємо наших студентів до моменту їхнього працевлаштування, що дозволяє нам отримувати 76% працевлаштування студентів. Запрошуємо волонтерів у наш освітній центр”.

Подати заявку на безплатне навчання можна на сайті освітнього центру.

Серед претендентів буде проведений конкурс, за результатами якого буде відібрано 100 студентів.

За умовами грантової програми кандидат має направити мотиваційний лист на тему “Чому саме я повинен отримати грант”.

На другому етапі проводитиметься тестування здібностей, а на третьому – персональне інтервʼю.

За результатами кожного етапу відберуть найкращих, а серед фіналістів будуть обрані переможці.

Збір анкет відбудеться до 30 листопада включно, а початок курсів запланований на грудень 2022-січень 2023 року.

волонтери гранти навчання IT

Знак гривні
Знак гривні