Волонтери виготовили, обкатали і передали ЗСУ десятки баггі “VOLS”. Фото, відео

Українські волонтери передали на потреби Збройних Сил України десятки баггі “VOLS”. Нещодавно було передано 30-й легкий автомобіль для українських військових, який отримав назву “Рибачок”, повідомляє Мілітарний.

Баггі “VOLS”, який отримав назву “Рибачок”. Серпень 2022. Україна. Фото: Володимир Садик
Баггі “VOLS”, який отримав назву “Рибачок”. Серпень 2022. Україна. Фото: Володимир Садик

Ми не тільки отримали своє Баггі, але сам Володимир Садик його доставив нам. А ще “Рибачок” став ювілейним 30 творінням майстра“, – йдеться у повідомлені.

Спеціальний мобільний транспортний засіб високої прохідності “VOLS” створений українським підприємцем Володимиром Садиком. Волонтер почав створювати машини для задоволення потреб Збройних Сил України у 2022 році.

Військові потребували швидких та маневрових транспортних засобів, що дозволяють вести розвідку та оперативно завдавати ударів по супротивнику. Баггі збирають із запчастин до автомобілів ВАЗ, тому він має низьку собівартість, а також є простим в обслуговуванні та ремонті.

Заявлено, що головною перевагою “VOLS” для Збройних Сил України, у порівнянні з закордонними аналогами, є низька вартість – $5 000 – та простота обслуговування і ремонту.

Screenshot_1-73.jpg

Тактико-технічні характеристики:

У них також збоку є багажні відділення, куди можна класти як зброю чи боєприпаси, так і пораненого солдата.

волонтери зсу транспорт

Знак гривні
Знак гривні