Як ми школами ходили

Учора ми з ДемАльянсіцями відвідали 5 шкіл Дніпровського району. Привезли їм меблі та спортінвентар, які вдалося закупити з депутатського фонду. Дніпровський район для мене особливий. І не лише тому, що в ньому мій округ, чи тому, що живу там. А через те, що, починаючи цю справу, ми вирішили більше звертати увагу на школи далеко від центру, про які якщо хтось і згадує, то лише перед виборами.
Звісно, що м’ячі, сітки чи скакалки не зможуть кардинально змінити матеріальний стан школи. У багатьох потрібно полатати стелі, поміняти вікна і відремонтувати підлоги. А головне, що зазвичай батьки роблять це самотужки. І якщо поклеїти шпалери чи помалювати стіни в одному класі ще під силу батьківському комітету, то поміняти величезні вікна у спортзалі аж ніяк.
На жаль, я не можу керувати процесом надходження грошей до шкіл, а окрім цього існує ціла купа зачепок, які заважають депутатам вибити потрібну суму на подібні справи. Але тема шкіл та садочків для мене першочергова. І як мама 3-річної донечки намагатимусь проконтролювати кожну копійку з міського бюджету, яка повинна дійти до наших дітей!

Блог: Галина Янченко школи допомога україна Киев корупція помощь київ

Знак гривні
Знак гривні