Осатаніли: власники незаконних рекламних спотикачів б'ються з комунальниками

«Може, ще й гроші мої заберете?»: власники незаконної реклами б’ються з комунальниками за рекламні штендери й називають комунальників "злодіями у помаранчевих костюмах".

Про це пише Хмарочос.

Власники штендерів, або «спотикачів» – рекламних конструкцій, які встановлюють поперек тротуару поряд із закладом, – проклинають комунальників і навіть застосовують фізичну силу.

Встановлення штендерів є незаконним, згідно з рішенням Київради ще від 2017 року. Вони заважають пішоходам, особливо маломобільним, та перешкоджають прибиранню тротуарів від снігу.

Власник іншого штендера почав знімати демонтаж на відео, називаючи комунальників «злодіями у помаранчевих костюмах».

«Ви вже всі геть осатаніли! Машини евакуюєте, рекламу зрізаєте. Може, ви ще й гроші мої заберете?», – лаявся чоловік.

Комунальникам, однак, так і не вдалося демонтувати віз із дерев’яною діжкою з написом «паб».

На вулиці Жилянській троє власників штендерів наздогнали комунальників із криками: «Бандитизм і свавілля! Поверніть наше майно, на яке було витрачено великі гроші!»

Заступниця начальника ШЕУ Шевченківського району Людмила Ободзинська зазначила, що комунальники попереджають власників реклами, аби ті прибрали її добровільно, і якщо цього не стається, забирають конструкції на штрафмайданчик. За її словами, комунальні служби почали активно демонтувати штендери у листопаді 2019 року.

Днями начальник управління КМДА з питань реклами Олександр Смирнов опублікував скріншот із Instagram студії масажу, власники якої вирішили, що їхній штендер поцупили заздрісники.

київ курйоз

Знак гривні
Знак гривні