Ветеран АТО відкликає свою книгу з Якабу до прояснення ситуації щодо партнерства продавця з дочкою російського видавництва

"Завтра я звернусь до дистриб’ютора, який займається розповсюдженням мого роману «Сліди на дорозі», з проханням відкликати з продажу ту частину накладу, яка продається через Yakaboo, до моменту прояснення ситуації", - пише Валерій Ананьєв.

Це пов'язано з новиною про те, що український продавець Якабу виступає "партнером" Альпіна Паблішер Україна - дочірньої компанії російського видавництва.

«Видавництво Старого Лева» мало не з’їли за продаж прав на публікацію в росії ДВОХ (!) книжок. А тут ціле російське видавництво спокійно заходить на ринок України, збирається визначати мову «в саатвєтствії с актуальним спросам», спокійно проплачує реліз у «НВ», бере собі в партнери НАЙБІЛЬШИЙ (!) інтернет-магазин України, і всі мовчать, - пише Ананьєв.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

скандал росія пропаганда книги бізнес

Знак гривні
Знак гривні