Власником джипа, який влетів у натовп пішоходів, виявився конюх Януковича (ФОТО)

Власником Range Rover, який влетів у натовп пішоходів на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого в Києві, в результаті чого постраждали 5 осіб, виявився близький друг президента-втікача Віктора Януковича Костянтин Згара.


Українська класика: в центрі Києва джип влетів у натовп пішоходів, одразу з'явився "рішала" (ВІДЕО)

Згара - бізнесмен з Маріуполя Донецької області, його ще називають "власником коней Януковича", повідомляють Лівий берег та 24 канал.

Таке прізвисько Згара отримав, оскільки займається також конярством і раніше постачав коней для президента-втікача. Після втечі Януковича на близьких до Згари людей були оформлені мисливські угіддя Януковича в Київській області та кілька об'єктів нерухомості в столиці.

Джип Range Rover, який 19 серпня влетів у натовп пішоходів у центрі Києва, за базами даних, належить саме Згарі. На фото добре видно "елітні" номерні знаки 7777 Але чи був саме Згара за кермом - поліція досі не повідомляє.

За словами свідків, винуватець аварії - саме водій позашляховика Range Rover. Крім того, очевидці розповіли, що він був нетверезий. Його укрили рушником, щоб свідки не сфотографували обличчя.

Костянтин Згара є власником кількох підприємств, а його діяльність пов'язували з олігархом Рінатом Ахметовим і президентом-утікачем Віктором Януковичем.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

За матеріалом Лівого берега

ДТП київ

Знак гривні
Знак гривні