Родичі Небесної сотні висловили обурення заявами Богдана

"Ми, рідні Героїв Небесної сотні, загиблих під час Революції Гідності, глибоко обурені заявами глави Офісу президента Андрія Богдана, який сьогодні захищає вбивць наших дітей та чоловіків. Який вважає, що боротьба проти сепаратистів – це «передвиборний піар»".

Про це сказано в заяві ГО Родини Небесної сотні.

Дивіться також: Ситуація з Клюєвим та Шарієм показала – Богдан на сьогодні є головним російським агентом впливу

"Клюєв – це не просто сепаратист. Це злочинець, який має сидіти на лаві підсудних разом з Януковичем за страшні злочини проти народу України. Клюєв і такі як він зрадили свою Батьківщину, принесли в Україну війну і смерть. І це – очевидні речі, що не потребують ні доказів, ні обговорень.

Ми можемо прийти до вашого нового офісу, щоб подивитися вам в очі, але ви свої навряд чи зможете підняти і подивитися в наші. Ми можемо з вами поїхати до госпіталів, куди досі доставляють наших поранених бійців з фронту. Подивіться в їхні очі. По який бік фронту ви знаходитесь, пане Богдане?

Ми ніколи не змиримося з тим, щоб убивці, відсидівши п’ять років у Москві, тепер повернулися до України і називалися НАРОДНИМИ депутатами. Це плювок в очі НАРОДУ! Це цинічне знущання над НАРОДНОЮ пам’яттю.

І запам’ятайте пане Богдане, Майдан виносив всіх ворогів України. Не робіть так, щоб виніс і вас", - сказано в заяві родин Небесної сотні.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

клюєв майдан скандал богдан

Знак гривні
Знак гривні