Ситуація з Клюєвим та Шарієм показала – Богдан на сьогодні є головним російським агентом впливу

"Звертаємося до державних органів (із закликом) прийняти законне рішення, яке ґрунтується виключно на законах, а не на певних зацікавленостях тих чи інших особистостей", – так Богдан говорить про реєстрацію Клюєва, який серед іншого причетний до атаки на Майдан в лютому 2014 року і наразі переховується в Росії, і про Шарія, відомого проросійського пропагандиста.

"Просимо їх також надати об’єктивну законну оцінку факту побиття журналістів та факту закликів щодо силового захоплення влади", – перед вами вказівка розібратися з організаторами / учасниками протестів. Богдан говорить про фейк, який розганяла вчора "Strana.ua", що начебто саме прихильники Порошенка побили її журналіста, та про вимоги протестувальників не допустити реваншу. Таким чином Богдан показує, що саме він є головним провайдером цього реваншу, і готовий його забезпечити, не дивлячись на протести.

Отже, вся "дивна" поведінка Богдана з моменту обрання на посаду, заява про референдум щодо замирення з Росією, або про роль української мови стають в один ряд з цією його заявою – наголошуємо, сьогодні остаточно стало зрозуміло, що не лише якийсь там Портнов, особистий друг Богдана, а в першу чергу сам Богдан працює на реванш.

Насамкінець, Богдан заявив, що за організацією протестів проти реєстрації кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва та Анатолія Шарія стоїть команда Петра Порошенка. Якби він читав щось інше, крім сайту "Strana.ua", то, можливо, знав би, що блогер та активіст Роман Синіцин та нардеп Мустафа Наєм, на сторінках яких у Фейсбуці відбувалася організація акції, досить часто критикують Петра Порошенка.

богдан реванш

Знак гривні
Знак гривні