Здався поліції боксер, який кулаком у Києві вбив людину (ВІДЕО)

Підозрюваний у вбивстві (кулаком під час вуличної сварки) співробітника держохорони Василя Хмелюка - боксер Петро Очеретяний - здався поліції.

Підозрюваним виявився 36-річний Петро Очеретяний, який раніше виступав у важкій вазі як професійний боксер.

Загиблий чоловік - співробітник Держслужби охорони Василь Хмелюк, йому було 26 років. За даними ЗМІ, він працював в охороні Президента.

В ніч з 2 на 3 січня підозрюваний гуляв із собаками біля будинку по вулиці Саперне поле 12, а інший чоловік під'їжджав на машині до парковки.

З невідомих причин між ними стався конфлікт.

Водій вийшов на вулицю і продовжив перепалку, потім в якийсь момент підозрюваний ударив опонента кулаком у голову. Потерпілий упав на землю і йому стало погано.

На місце події викликали медиків. Лікарі намагалися його реанімувати, але він помер, не отямившись.

За попереднім висновком медиків, смерть настала саме від удару в голову, а не від падіння.

Підозрюваний спершу зник - а потім здався поліції.

Судячи із записів камер відеоспостереження, він був не один на момент злочину. З'явився відеозапис нічного інциденту, на якому видно, що співробітник УДО стоїть в оточенні трьох осіб. Після удару одного з них чоловік падає, вдаряючись потилицею об асфальт, і втрачає свідомість.

Відповідний відеоролик опублікували на сторінці спільноти в Facebook dtp.kiev.ua.

На відео можна помітити, що інцидент трапився о 22:28 2 січня. Облич учасників конфлікту не видно, але про те, що відбувалося, можна судити по ногах, при цьому, навколо бігають дві собаки.

Чотири людини про щось говорили, стоячи впритул один до одного, коли один з них підійшов до другого і, ймовірно, вдарив, після чого той впав на землю.

Нападник після цього відійшов в сторону (за даними полції - втік у двори), а дві інші людини опустилися поруч з жертвою, порозстібали його одяг, намагалися надати першу допомогу.

Що це за люди, яке вони мають відношення до інциденту і ким є для потерпілого і нападника - поки незрозуміло.

«Чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні правопорушення, разом з адвокатом з'явився в Печерське управління поліції. З ним проводять першочергові слідчі дії», - йдеться в повідомленні поліції. У поліції підтвердили, що підозрюваним є киянин 1982 року народження - це відповідає віку Очеретяного.

Очеретяний під час професійного виступу

У внутрішньому орієнтуванні поліції Очеретяний також був названий по імені:

За матеріалами Лівого берега, Страни, УНІАН

скандал київ кримінал

Знак гривні
Знак гривні