Суд заарештував усіх підозрюваних у нападі на Михайлика без права застави (ФОТО)

Зокрема, в СІЗО відправили громадянина Грузії, який заявляє, що він паралізований. Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави громадянам Грузії, яких підозрюють у нападі на громадського діяча Олега Михайлика.

Про це пише Думська.

Торніке Нагладзе (Герасіна) привезли в зал засідань на візку. Чоловік заявляє, що частково паралізований (за іншими даними, у нього паралізована тільки рука, повідомляє "Думська").

За словами журналістів видання, саме Нагладзе в поліції вважають лідером злочинного угруповання. Саме у нього вилучили револьвер, з якого, ймовірно, стріляли в Михайлика. "Затримали його в той момент, коли він намагався знищити речові докази своєї участі в організації замаху на Михайлика. Торніке є "смотрящим" по селищу Котовського в Одесі від злодія в законі Мінді Кульгавого. Його за рекомендацією останнього скоро мали самого коронувати в злодії. Два місяці тому Торніке влаштував стрілянину на вулиці Балківській по активістах, ветеранах АТО", - цитує "Думська" слова джерела в карному розшуку.

Під арешт без права виходу під заставу відправили і двох інших підозрюваних - Менучара Варшанідзе і Лаша Герасин. Варшанідзе при цьому заявляв про свою невинність.

Нагадаємо, 25 вересня стало відомо, що вже на другий день після нападу на активіста Олега Михайлика в Одесі затримали трьох підозрюваних. Всі троє - громадяни Грузії. Затриманим уже підготовлено підозри за ст. 115. Прокурор Одеської області Олег Жученко пообіцяв, що тепер прокуратура звертатиметься в суд щодо обрання запобіжного заходу й шукатиме замовників злочину.

За словами секретаря комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антона Геращенко, затримані неодноразово їздили в Росію, зокрема, нещодавно. Геращенко вважає, що метою нападу могло бути розхитування ситуації в Одесі проросійськими силами.

Переклад Цензора

суд кримінал одеса михайлик

Знак гривні
Знак гривні