На відміну від українських зрадофілів, канадські підприємці позитивно оцінюють реформи в Україні

Канадський приватний сектор позитивно відгукується про реформи в Україні, попри те, що проблеми все ще залишилися. Про це розповів президент Канадсько-української торгової палати Зенон Потічний.

"Невдоволення властиве людській природі, тому нарікання і деякі запитання виникають, але загалом зміни останніх років в Україні викликають позитивні відгуки", - сказав Потічний.

За його словами, попереду в України ще багато роботи, але вже вдалося досягти суттєвого прогресу.

"Що би там не казали, але за роки після Революції Гідності все ж в Україні було зроблено дуже багато. Люди й далі нарікають на корупцію, бюрократію та рейдерство, але ми бачимо багато змін. Не все, звичайно, ідеально, але уряду слід віддати належне за досягнуті успіхи", - зауважив президент КУТП.

Нагадаємо, угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною набула чинності 1 серпня минулого року. Канада негайно скасувала 98% мит на українські товари. Для канадських товарів одразу скасували 72% мит, а упродовж 7 років безмитний експорт зросте до 98%.

Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель. Окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Цензор

канада реформи україна

Знак гривні
Знак гривні