Укрпошта запускає експрес-доставку прямо з Китаю

Національний поштовий оператор Укрпошта починає співпрацю з одним із найбільших світових ритейлерів — компанією JD.com. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, - пише Громадське.

Вигідна пропозиція від цього постачальника, мабуть: картинка з сайту


"Китайське" вже не "барахло". Що Україна купує з Китаю та що продає до Китаю? (ІНФОГРАФІКА)

Відтепер доставка товарів з Китаю, придбаних у цій мережі, становитиме до 14 днів. Стандартна доставка товарів з Китаю до України наразі триває до 45 днів.

«В доповнення до поштового каналу доставки, що уже існує, Укрпошта разом із JD запустила новий експрес-канал доставки JD-UKRPOSHTA. Тепер онлайн-шопінг буде ще доступнішим, і українці зможуть придбати товари на цьому популярному в усьому світі майданчику», — заявив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Укрпошти Олександр Перцовський.

Як зазначається, компанія JD.com є третім інтернет-майданчиком за обсягами обороту у світі. У 2017 році загальний оборот компанії склав 56 мільярдів доларів.

Раніше в Укрпошті повідомляли, що закриють частину відділень у селах та замінять їх на поштарів на автомобілях.

Раніше повідомлялось, що у 2017 році витрати Укрпошти зростали швидше, ніж її доходи. Так, минулого року компанія збільшила дохід на 0,9 мільярдів гривень, в той час як її витрати зросли на 1,4 мільярди гривень.

імпорт україна економіка Китай експорт

Знак гривні
Знак гривні