Фанів Ліги Чемпіонів зустрічатимуть фарбовані копи

А також фарбовані прикордонники. У аеропорту «Бориспіль» футбольних фанів, які приїхали на фінал Ліги Чемпіонів, зустрічатимуть поліцейські та прикордонники з обличчями, розфарбованими в кольорах команд-фіналістів.

Про це під час прес-конференції повідомив головний представник КМДА з питань підготовки до фіналу Ліги Чемпіонів Андрій Мірошниченко, - передає Громадське.

«Ми підготували декілька сюрпризів для всіх уболівальників. Наприклад, поліція в «Борисполі» і прикордонники зустрічатимуть уболівальників з обличчями, розмальованими у кольори прапорів двох команд», — заявив чиновник.

Також, за його словами, кожен вболівальник, який вирушатиме з «Борисполя», отримає в подарунок при вильоті святковий сувенірний сертифікат з підписами міського голови Києва Віталія Кличка та президента УЄФА Александера Чеферіна.

Фани «Ліверпуля» заявили, що звернуться до УЄФА через високі ціни на житло під час фіналу ЛЧ у Києві. За три тижні до фіналу Ліги чемпіонів готелі суттєво підвищили ціни на проживання. Так само збільшилася вартість добової оренди квартир у центрі Києва.

Аналітики повідомляли, що ціни в київських готелях до фіналу Ліги Чемпіонів зросли у 45 разів:


Ціни на житло під Лігу Чемпіонів росли скрізь, але Київ переплюнув цілий світ (ІНФОГРАФІКА)

поліція авіація київ футбол

Знак гривні
Знак гривні