Супрун вимагає пояснити, що в дитячому відділенні вроджених вад серця робить здоровенний Крисін

Уляна Супрун закликала керівництво Інституту серця у Києві пояснити, що робить серед дітей дорослий, звинувачений в убивстві Юрій Крисін.

"З метою з’ясування обставин ситуації, МОЗ України звернулося до директора ДУ “Інститут серця МОЗ України” Бориса Тодурова з проханням надати пояснення, чи відповідає дійсності інформація, що в дитячому відділенні Інституту Серця перебуває дорослий пацієнт, неодноразово засуджений і обвинувачений в багатьох насильницьких злочинах, включно з убивством", - сказано в прес-релізі МОЗ.

Як нагадує Громадське телебачення, 26 лютого активісти та учасники руху «Небайдужі» прийшли у дитяче відділення Інституту серця у Києві, де, як з'ясувалось, перебуває учасник озброєного нападу на журналіста В’ячеслава Веремія — Юрій Крисін.

Там Крисіна учасники облили зеленкою.

Проте Крисін заявив журналістам, що «не ховається від судів, та буде присутнім на засіданні 1 березня», а також «як спортсмен хоче перевірити своє серце».

Крисін є фігурантом справи про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія, яке сталось у період Євромайдану, в ніч на 19 лютого 2014 року поруч із Софіївською площею в Києві.

Крисін визнає свою провину в побитті Веремія. Відео, як журналіста б’ють битою, доступне в інтернеті.

Менше з тим, за цей час він став фігурантом інших справ, зокрема, справи про напад на автозаправну станцію «Народна АЗС» у Києві в районі аеропорту «Жуляни» 5 травня 2016 року.

суд маразм медицина

Знак гривні
Знак гривні