Забудовник RiverStone знову вкрав відвойовану для киян набережну (ФОТО)

На київській набережній, до якої нещодавно відкрили доступ комунальники, знову з’явилася огорожа: Забудовник ЖК Ріверстоун наново встановив паркан.

Замість спиляного міським благоустроєм паркану на набережній Дніпра з’явився новий, пише на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Віктор Загорулько. Окрім цього, до паркану додали будку охорони, - передає Хмарочос.

25 січня комунальники знесли огорожу, якою забудовник ЖК Ріверстоун закрив доступ до Дніпра.


ВКРАДЕНИЙ ДНІПРО - ІНТЕРАКТИВНИЙ ПРОЕКТ ТЕКСТІВ

фото ТЕКСТів, зняте за допомогою квадрокоптерів. Стрілочками позначено паркани біля житлового комплексу станом на квітень 2017 року

Тексти написали про цю проблему ще у квітні минулого року (стаття: Житловий комплекс «Ріверстоун» вкрав у киян частину берега Дніпра (фото, відео з квадрокоптера))

Огорожу на Дніпровській набережній встановив забудовник житлового комплексу «RiverStone». На своєму сайті девелопер обіцяв майбутнім власникам квартир власну закриту територію, на яку ніхто не зазіхатиме.

«В’їзд на прибудинкову територію комплексу закритий для сторонніх і перебуває під цілодобовою охороною — тут розташовані набережна, парк, дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові зони», — так заохочували інвесторів у компанії.

Натомість громадські активісти, які протестували проти такого рішення забудовника, підкреслювали, що за документами цей паркан вважається будівельним, тому і стояти тут він міг лише під час зведення комплексу.

забудова скандал київ

Знак гривні
Знак гривні