Саакашвілі згадав і про себе у зв'язку з убитою Ноздровською

Екс-президент Грузії та лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що вбита Ірина Ноздровська брала участь у його захисті.

Про це він заявив перед допитом у Службі безпеки України 10 січня, передає кореспондент Громадського.

«Ірина Ноздровська брала участь у моєму захисті. У тому числі, по цих справах... Вона мене захищала при житті, а ми її маємо захистити після смерті», — сказав Саакашвілі.

Після цього Саакашвілі зайшов до приміщення СБУ для проведення слідчих дій.

29 грудня у Києві зникла юристка Ірина Ноздровська, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП. 1 січня під Києвом у річці знайшли тіло Ноздровської. Поліція вважає причиною її смерті умисне вбивство.

27 грудня захист винуватця ДТП, у якому загинула сестра Ірини, Дмитра Россошанського, в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу на перегляд і продовжив йому арешт на 60 діб. Ноздровська особисто вела цю справу і повідомляла про те, що на її адресу надходять погрози.

8 січня МВС заявили, що поліція затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської.

Пізніше стало відомо, що затриманий за підозрою у вбивстві Ноздровської — батько підозрюваного у вбивстві сестри загиблої у ДТП Юрій Россошанський. За словами його дружини, він залишив записки, де заявляє про готовність узяти провину на себе, щоб не чіпали сім'ю.

кримінал київщина саакашвілі ноздровська київ

Знак гривні
Знак гривні