У Лас-Вегасі фестиваль кантрі-музики розстріляли з автомата (ВІДЕО)

УТОЧНЕНО: Понад 50 осіб загинуло та понад 200 отримали поранення у американському місті Лас-Вегас (штат Невада) в результаті масової стрілянини, що сталася у неділю ввечері в готелі Mandalay Bay та розважальному районі Лас-Вегас-Стріп.

Стрілянина сталася під час проведення музичного фестивалю кантрі-музики "Урожай" (Harvest). Зокрема, з фестивалю надійшли повідомлення про те, що було відкрито декілька черг вогню з автоматичної зброї. Як повідомили деякі свідки, швидше за все, стріляли з верхнього поверху готелю Mandalay Bay. Стрілянина тривала близько 10 секунд перед тим, як стихла музика і розпочалася паніка.

На відео з місця інциденту чути черги з автоматичної зброї і крики людей

У поліції повідомили, що підозрюваний в теракті стріляв з 32-го поверху готелю Mandalay Bay. Поліцейські його виявили і застрелили.

За повідомленням офіційних осіб, медики визначають серйозність стану багатьох госпіталізованих, які мають вогнепальні поранення внаслідок стрілянини.

Поліція встановила командний пункт та центр для розміщення постраждалих, а також перекрила частину Лас-Вегас-Стріп.

"Ми розслідуємо повідомлення про стрілка поруч казино Mandalay Bay. Звертаємося до усіх з проханням уникати цього району", - йдеться у повідомленні поліції Лас Вегаса у Twitter.

сша тероризм

Знак гривні
Знак гривні