Трамп і Навальний - найвпливовіші політики в інтернеті (СПИСОК)

Президент США Дональд Трамп та російський опозиціонер Олексій Навальний потрапили у список 25 найвпливовіших людей в інтернеті за версією Time. Трамп та Навальний є найвпливовішими в мережі серед політиків.

Навальний

Про це пише Громадське

Трамп потравив у список Time завдяки своїй активності у мікроблозі Twitter. Видання порівняло президента США з письменником О. Генрі через його іронічні публікації.

Втім, автор зазначає, що останнім часом активність Трампа у Twitter приносить йому більше шкоди, аніж вигоди.

Йдеться, зокрема, про звинувачення британської розвідки у прослуховуванні та записи розмов із екс-директором ФБР Джеймсом Комі.

Російського опозиціонера Навального Time вніс у список як «активіста російської опозиції, що використовував YouTube для прориву інформаційної блокади Кремля».

«Його канал має більше мільйона підписників, і відеоролики, які він публікує, надихнули хвилю антиурядових протестів в цьому році, проливши світло на корупцію в уряді», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки присутність Навального на державному телебаченні мінімальна, «його кампанія повинна спиратися на соціальні мережі».

На першому місці у списку Time — американська модель і телеведуча Кріссі Тейген, яка має близько 20 мільйонів фоловерів у Twitter і Instagram. Популярність Тейген принесли її пости про життя моделі після вагітності.

У список потрапила авторка книг про Гаррі Поттера письменниця Джоан Роулін, а також дівчинка Бана Алабед, яка писала повідомлення в соцмережах під час військових дій в Алеппо.


Повний список

інтернет Навальний трамп

Знак гривні
Знак гривні