Хрещатик завтра перекриють через підвищений рівень терористичної загрози

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози поліція планує перекрити вулицю Хрещатик. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив голова Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

“Ми воююча держава, у нас досить великий рівень терористичної загрози. Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав”, – заявив він.

“Зокрема буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, задіюватимуть металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ”, – зазначив він.

При цьому Крищенко додав, що Хрещатик планують перекрити зранку 15 листопада.

До таких дій правоохоронні органи спонукала СБУ. У відомстві заявили, що у них є інформація про план дестабілізації ситуації в Україні в листопаді, який має назву “Шатун”.

Це - Сурков

Національна поліція отримала 10 заявок на проведення акцій протесту у період з 15 до 22 листопада в Києві.

Силовики заявили, що 14 листопада Національна поліція та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв’язку із високою терористичною загрозою.

Аваков доручив правоохоронцям забезпечити мирний характер проведення масових акцій, але рішуче припиняти провокації.

За матеріалами Новинарні

провокації сурков поліція кремль тероризм росія київ

Знак гривні
Знак гривні