Як СБУ заманила бразильського панславіста у Бориспіль. Та хто ще з Бразилії воює проти України (ФОТО)

Під час арешту в “Борисполі” СБУ використовувала лише двох-трьох оперативників, і все обійшлося без застосування спецзасобів.

Нагадаємо, цього сталініста з Бразилії, який воював за "ДНР" і "Росію від Дубліна до Сіетла", впіймали в Борисполі (ВІДЕО)

затримання Лусваргі в Борисполі

Під час перебування на сході України, судячи з його постів у мережі “Фейсбук”, Рафаел відчув себе новітнім Че Геварою, який творить та міняє хід світової історії, воюючи у Донбасі за “славу слов’янської раси, за славу Великої Росії та за свою особисту славу”.

Ще до поїздки в Україну Рафаел зробив собі “естетичний шрам” над бровою, аби отримати візуальний стиль як у царя Леоніда з фільму “300 спартанців” – факт, який, мабуть, найкраще характеризує внутрішній світ цього персонажа.

Політичну культуру Лусваргі можна охарактеризувати як вінегрет із націонал-соціалізму, слов’янського месіанізму та слов’янського ж расизму, примітивний антиамериканізм та несприйняття західних ліберальних цінностей.

Рафаел починав свої “політичні університети” як неонацист, і, судячи з усього, він до сьогодні є вірним цій своїй “секретній ідентичності”.

В одному зі своїх постів за 2014-15 рік він дослівно пише: “Я – НАЦИСТ починаючи з дитинства. Мої соціалістичні ідеї у своїй більшості ідуть від фюрера та лише потім від Сталіна”.

бразильські дугінці з Дугіним і це-не-зігами

Безробітний Че

Після повернення з України у кінці 2015 року Лусваргі довго поневірявся в пошуках роботи, адже повністю знищив свою кар’єру в правоохоронних органах. Окрім того, перетворившись на медійного персонажа з досить таки негативною репутацією, Рафаел зачинив перед собою двері більшості приватних компаній. Єдине місце роботи, куди його взяли без зайвих питань, – рибалка. Що у свою чергу змусило Рафаела розсилати свої резюме по цілому світу в пошуках кращих фінансових умов та цікавіших кар’єрних перспектив.

Відомо, що він вагався між двома цікавими пропозиціями – доглядати коней у Монголії та працювати в галузі безпеки морських перевезень в Одесі.

Прихильники Лусваргі скаржаться в мережі, що компанія “Омега”, яка запросила його на роботу та ймовірно навіть оплатила квиток в один кінець в Україну, запевняла терориста в цілковитій власній безпеці.

Одеса – це ж суто проросійське місто, – писали Лусваргі оперативники СБУ, давлячись від сміху, – Привозь нам свій військовий квиток “ДНР”, будеш у нас за старшого”.

Кінець-кінцем переважила блатна романтика та Одеса.

Бразильський прихильник Дугіна вже пішов на співпрацю з СБУ

Лусваргі затримали в “Борисполі” з військовим квитком “ДНР” та цидулкою про нагородження якоюсь медаллю Стрєлкова за бойові заслуги.


ЛУСВАРГІ - НЕ ЄДИНИЙ БРАЗИЛЕЦЬ У ДНР - ДОСЬЄ НА ВСІХ БРАЗИЛЬСЬКИХ ЄВРАЗІЙЦІВ НА НОВИНАРНІ

Бразильські терористи, які мріють про війну з “американським імперіалізмом” в Україні, потрапляють на Схід нашої країни через Москву, де ними опікуються структури, наближені до Дугіна та його кураторів з ФСБ.

З Москви автобусами вони добираються до кордону. На окупованих територіях донедавна потрапляли під команду Лусваргі, пізніше ними командували інші іноземні найманці.

Усі бразильські терористи “першої хвилі” проходили обов’язковий базисний п’ятиденний вишкіл “молодого бойовика” у місті Первомайськ Луганської області. Адже половина з них ніколи не тримала зброю у руках, а свої знання про війну та військові дії отримувала з відеоігор, таких, як Call of Duty (“Поклик честі”) та подібних.

Громадяни Бразилії не потребують віз для короткострокових відвідань Російської Федерації, але, перебуваючи нелегально в Україні більше 90 днів на півріччя, вони одночасно порушують російське законодавство, що створює їм проблеми про поверненні у Бразилію через Росію.

Аби уникнути такого типу проблем, т.зв. “Союз добровольцев Донбасса” займається відкриттям для цих найманців нових російських віз, при тому, що бойовики фізично знаходяться на території України.

маразм Бразилія лусваргі

Знак гривні
Знак гривні