Саакашвілі перекантувався і збирається до Грузії - й Деканоїдзе прихопить

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі відправиться до Грузії для того, щоб захистити там результати парламентських виборів 8 жовтня.

Правда, він уточнив, що не залишає Україну назавжди.

“Я не залишаю Україну. Виїхати до Грузії після виборів не означає, що я залишу Україну. Факт у тому, що ми в Грузії перемагаємо у виборній боротьбі проти російського олігарха [Іванішвілі], який керує Грузією. Я, як патріот України і Грузії, захищаю результат виборів в Грузії, тут немає нічого сенсаційного”, – зазначив екс-президент Грузії.

При цьому Саакашвілі підтвердив, що бачить головою МВС Грузії Хатію Деканоїдзе, яка зараз займає пост глави Нацполіції України.

“Якщо Хатія погодитися, то вона була б ідеальним главою МВС Грузії. Це моя думка, якщо ми говоримо про наступний уряд Грузії”, – додав Саакашвілі.

Одеський “губернатор” не боїться, що після прибуття до Грузії його можуть заарештувати через порушеної кримінальної справи.

“Я залишаюся громадянином України. Георгій Маргвелашвілі (президент Грузії) не контролює поліцію, він контролює інші структури в Грузії. Якщо ми переможемо на виборах, не думаю, що він зможе мені щось зробити”, – упевнений Михеїл Саакашвілі.

Як відомо, Саакашвілі є одним із лідерів грузинської партії “Єдиний національний рух”, яка, згідно з останніми соцопитуваннями, йде на другому місці за підтримкою серед грузинського населення напередодні виборів.

Новинарня

саакашвілі грузія україна

Знак гривні
Знак гривні