Луценко особисто вручив підозру судді Вищого госпсуду України Швецю. ВІДЕО

Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто вручив повідомлення про підозру судді Вищого господарського суду України Віктору Швецю в скоєнні кримінальних злочинів, - передає Цензор.НЕТ.

"У середу, 27 липня 2016, Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто вручив повідомлення про підозру судді Вищого господарського суду України Віктору Швецю в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190; ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 383; ч. 2 ст. 384 КК України, а саме в закінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах; завідомо неправдиве повідомлення органам досудового розслідування про вчинення злочину зі штучним створенням доказів обвинувачення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб; а також у свідомо помилковому показанні, скоєному з корисливих спонукань.

Юрій Луценко зачитує підозру підозру судді Вищого госпсуду України Віктору Швецю

Виконуючи вимоги кримінального процесуального законодавства про порядок повідомлення судді про підозру, цю процесуальну дію здійснено саме Генеральним прокурором України", - йдеться в повідомленні.

ВІДЕО:

суд луценко злочин

Знак гривні
Знак гривні