Грандіозний концерт ОЕ на 80 тис.глядачів і нова пісня, присвячена Кузьмі (ФОТО, ВІДЕО)

Гурт "Океан Ельзи" представив публіці свій новий, дев'ятий альбом "Без меж". За даними організаторів, концерт у Києві на стадіоні "Олімпійський" відвідало майже 80 тис. глядачів. Усі вони співали в унісон з улюбленим гуртом, адже альбом з'явився у відкритрму доступі іще місяць тому, у мережі інтернет, - передає 5 канал

Святослав Вакарчук уперше сам виступив не лише автором, але й співпродюсером нової платівки. Для технічної організації концерту до Києва привезли 30 фур технічного обладнання і покриття для поля.

"Всі наші концерти, в тому числі і сьогоднішній, це не стільки розвага, скільки єднання. Безумовно ми всі в якомусь розумінні змужніли, стали впевненіше дивитися в майбутнє, і ці два роки бойових дій на Сході нас загартували, я думаю і публіку теж. Але не треба забувати, що це все продовжується, нам ще всім треба багато зробити", - сказав Вакарчук.

На концерті "Океану Ельзи" згадали про загиблого лідера групи "Скрябін": у залі запалили тисячі ліхтарів у пам'ять про Кузьму, - пище Еспресо

Вакарчук виконав "Хто в небо летить" з нового альбому "Без меж", яку присвятив своєму другові Кузьмі.

На відео шанувальників "Океану", яке опублікували на YouTube, показали, як майже сто тисяч глядачів запалили ліхтарі на телефонах.

Крім цього, як розповідають глядачі, Вакарчук заспівав кавер на Blackbird легендарних The Beatles, присвятивши цю композицію імениннику Полу Маккартні.

На розігріві грав гурт Sinoptik, який нещодавно визнано найкращим новим рок-гуртом світу.

Кілька фото з концерту:

музика вакарчук скрябін україна краса

Знак гривні
Знак гривні