Хто і навіщо напередодні загибелі бійців виклав у Ютуб відео з українським танком у Бутівці?

Напередодні обстрілу шахи Бутівка невідомі з українського боку виклали у Ютуб відео з танком на цій позиції. Нагадаємо, що Бутівку днями російська гібридна армія обстріляла з крупнокаліберної артилерії, загинуло чотири бійці ДУКу (це назва добробату пов’язаного з Правим Сектором).

Хоч це суперечить Мінським угодам нічого поганого у танку, як такому, на передовій немає. Погано, що виклали відео з ним. Обманювати партнерів не гарно, але на війні можна. "Війна це шлях обману", - писав Сунь-цзи.

Але постає питання хто і для чого це зробив? Бо, якщо обстріл був спрямований саме на знищення танку, можливо, відео його спровокувало. Чи так було сплановано?

Видно, що відео знімалося з українських позицій. Далі його підхопив російський канал у Ютубі. Відео, яке нижче опубліковано 31 травня 2016 року.

Також дивно, що й досі існують непідпорядковані жодним офіційним структурам добробати.

Факти наявності української тяжкої техніки на лінії фронту підривають українську гру по продовженню Заходом санкцій проти Росії. Наша лінія полягає в тому, щоб довести, що ми точно дотримуємося угод, а їх порушує Росія.

У відповідь Кремль використовує свою гібридну армію на Донбасі для того, аби спровокувати українську Армію на явний вогонь у відповідь і звинуватити Україну у порушенні Мінських угод, а свої дії представити, як відповідь і таким чином добитися зняття санкцій.

бутівка пс фронт дук

Знак гривні
Знак гривні