Перший поверх КМДА стане публічним простором

Перший поверх будівлі Київської міської ради й міськадміністрації планують перетворити на публічний простір і зробити максимально зручним для відвідувачів. Це відбудеться в рамках співпраці Київради і громадської організації «Агенти змін», - пише Громадське.

«Будь-яка людина, яка зайде на перший поверх, не одразу зрозуміє, куди їй йти зі своїм питанням. Тут є і управління прийняття звернень КМР і КМДА, і виборча комісія, і пошта, й управління публічної інформації, і відділ службової кореспонденції, і навіть довідкова для учасників АТО», - пояснив секретар Київради Володимир Прокопів.

За словами представника ГО «Агенти змін» Ігоря Скляревського, перший поверх Київради хочуть перетворити на сучасний City Hall.

«Замість бюрократичної фортеці – публічний простір, який належить громаді насправді, а не тільки формально. Це означає, що громада може використовувати його для власних потреб: громадських слухань, обговорень спільних проектів, зустрічей, виставок, будь чого, а не тільки для вимушених побачень із бюрократами», - сказав Скляревський.

Відтак, протягом 3 місяців буде проведено дослідження, після чого планують почати розробку інтер’єру першого поверху Київради.

київ реформи адміністрація

Знак гривні
Знак гривні