Організатор тітушок, звинувачений у тортурах, утік з-під домашнього арешту (ФОТО)

З-під домашнього арешту втік один з головних тітушок, який звинувачувався у викраданні і тортурах людей у ​​Києві, колишній міліціонер Таваккул Рагімов.

Один із головних фігурантів кримінального провадження за обвинуваченням групи "тітушек" з Харкова у викраданні і тортурах людей у Києві Таваккул Рагімов, який перебував під домашнім арештом, втік, - пише Євромайдан.

Член "Оплоту", міліціонер Таваккул Рагімов, який втік з-під домашнього арешту, не був обмежений у пересуванні. Про це заявив адвокат потерпілих Павло Дикань.

"У нього повинен був бути браслет, але у нього був такий же домашній арешт, як і у випадку з Дмитром Садівником. Його обмежили перебуванням в його житлі з 23 години вечора до 7 ранку. В інший час він був абсолютно необмежений у своєму пересуванні і, відповідно, він цим скористався", - розповів він.

При цьому Дикань зазначив, що міра покарання з самого початку була недостатньою.

"Про це говорили з першого дня, коли його звільнив суддя Печерського суду Середа. Абсолютно безпідставно, оскільки представниками потерпілих подавалися до матеріалів виробництв і прокуратурою докази того, що на потерпілих і на інших обвинувачених чинився тиск з боку родичів і адвокатів Рагімова, однак це не було прийнято до уваги і, відповідно, двом іншим особам, які також звинувачуються в наданні цих злочинів, але яких втягнув Рагімов у вчинення злочину, залишили арешт. Їм залишили перебування під вартою, вони до сьогоднішнього дня перебувають під вартою, а безпосередньо сам організатор, з невідомих нам причин, був випущений під домашній арешт", - резюмував він.

тітушки скандал Євромайдан майдан рагімов суд

Знак гривні
Знак гривні