Нічний вибух у Києві: приміщення банку обстріляли з гранатомета

У ніч на 24 липня в Києві на вул. Вознесенський узвіз, 10 Б (Шевченківський район) стався вибух. За попередньою інформацією, було обстріляне з гранатомета відділення "Укрінбанку".

Як розповіли очевидці, невідомий чоловік, одягнений у все чорне, вийшов з Таврії і стрельнув із гранатомета. Вибух був настільки потужним, що його чули перехожі в декількох районах Києва.

У Міністерстві внутрішніх справ підтвердили інформацію про те, що сьогодні вночі в столиці невідомий зі зброї, попередньо гранатомета, стріляв у відділення банку. Про це повідомила прес-служба міліції.

"Сьогодні близько 1 години ночі в чергову частину столичної міліції надійшло повідомлення про вибух біля одного з банківських відділень на вул. Смирнова-Ласточкіна. На місце події терміново були направлені наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь міліції, вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що невідомий чоловік здійснив один постріл у приміщення банку. У результаті пошкоджено фасад будівлі та два пластикових вікна на третьому і четвертому поверхах.

Правоохоронці вже знайшли на місці події уламок від гільзи та тубус, з якого був зроблений постріл.

У будівлі, крім охоронців, нікого не було. Вони перебували у цей час на 1-му поверсі, тож, на щастя, ніхто не постраждав.

банки київ кримінал вибух

Знак гривні
Знак гривні