Самопоміч через Чеботаря, біля маєтку якого побили журналістів, ініціює відставку Авакова

ОНОВЛЕНО (21:26): Чеботарь подав у відставку

попередній текст
Народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв заявив, що реєструє у Верховній Раді проект рішення про відставку міністра внутрішніх справ.

"Реєструємо проект рішення Верховної Ради про відставку Авакова", - написав Соболєв на своїй сторінці у Facebook. Про це повідомляє Інсайдер.

Як міліція "не знайшла" зятя замміністра, який напав на журналістів і викрилась корупція (ФОТО, ВІДЕО)

Він вважає, що Україні потрібен новий міністр для боротьби з корупцією.

"Арсен Аваков провалив завдання очищення МВС від корупціонерів і перевертнів. Історія з Чеботарем стала останньою краплею", - написав депутат "Самопомочі".

Своєю чергою, позафракційний депутат Борислав Береза заявив, що комітет із протидії корупції може рекомендувати відставку в п'ятницю.

"Одна з причин - відмова пана Авакова відправити у відставку його зама Сергія Чеботаря, який виявився причетним до скандалу з земельними ділянками в селі Лісники і до побиття журналістів каналу Zik", - додав Береза.

Як повідомляли ТЕКСТИ, журналісти телевізійного проекту "Наші гроші" (телеканал ZIK) оприлюднили документи, які свідчать, що земля під маєтком у селі Лісники біля Києва офіційно записана на Оксану Сергіївну Чеботар – доньку заступника міністра внутрішніх справ-керівника апарату МВС Сергія Чеботаря.

28 квітня біля цього будинку невідомі напали на знімальну групу "Наших грошей". Нападники побили оператора, розтрощили техніку та втекли з місця інциденту.

чеботар аваков скандал корупція

Знак гривні
Знак гривні