Поки ми святкуємо невинні сидять. Завтра о 10.00 суд

"Мережа колективного захисту СВОЇ звертається до громадських діячів, правозахисників, журналістів та активістів Євромайданів з закликом проявити солідарність та підтримати 21-го річного студента Ярослава Притуленка - єдиного ув'язненого з 9 осіб, яких було звіряче побито та затримано ввечері 1 грудня, після побоїща на вул. Банковій.

3 січня 2014 року в Печерському районному суді м. Києва відбудеться судове засідання з розгляду скарги адвоката Ярослава щодо бездіяльності прокуратури. Адвокати звернулися до суду з вимогою задовольнити клопотання про звільнення Притуленка, яке подано адвокати ще 25 грудня минулого року, а також зобов'язати прокуратуру закрити кримінальне провадження проти Ярослава, як того вимагає Закон України "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань".

Засідання розпочнеться о 10:00, за адресою: вул. Хрещатик, 42-А, 3-й поверх, 36 кабінет. На цю ж годину СВОЇ запланували під стінами суду акцію «За визволення Ярослава Притуленка!»

суд політвязні солідарність Євромайдан

Знак гривні
Знак гривні