Комуністи знову влаштовують з’їзд у Києві. Шукають масовку по 30 гривень

У соціальній мережі «Вконтакте» користувачам розсилається повідомлення з пропозицією за 30 гривень взяти участь у з’їзді Комуністичної партії в Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст Олександр Володарський, передають «Коментарі».

«29.09.2013 (неділя) проходитиме з’їзд партії комуністів з приводу референдуму, у зв’язку з цим потрібні люди для масовки. Збір у неділю о 10 ранку біля стадіону «Спартак», сам захід з 11-12. Оплата 30 грн, відразу після закінчення. Також потрібні груповоди, хороші умови. Для запису, пишіть в лс: ім’я, прізвище, номер та кількість людей з вами», – таке повідомлення з темою «Підробіток» від користувача соцмережі Андрія надійшло Володарському.

2 вересня Окружний адмінсуд Києва заборонив КПУ організовувати і проводити збори громадян стосовно проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу до Митного союзу. Проте 8 вересня збори все ж відбулися і на них було прийнято рішення про ініціювання плебісциту за народною ініціативою.

Крім того, 17 вересня ЦВК на своєму засіданні відмовилася реєструвати ініціативну групу з проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу України до Митного союзу.

Пізніше КПУ повідомила, що 29 вересня об 11:00 на столичному стадіоні «Спартак» відбудуться збори громадян з приводу проведення всеукраїнського референдуму про приєднання до Митного союзу.

комуністи агенти київ

Знак гривні
Знак гривні