Дні Львова у Києві. Кияни можуть погуляти площею Ринок не залишаючи столиці

Сьогодні у Києві стартують Дні Львова, які триватимуть до 22 вересня.

Кияни побачать інсталяції, потраплять на виступи симфонічного оркестру, театру на ходулях, слухатимуть батярський блюз та львівське музичне ретро. Пригощатимуть справжньою запашною львівською кавою та солодощами під запальні танці Руслани та пісні Святослава Вакарчука. Представлятимуть Львів у Мистецькому Арсеналі. Організатори кажуть, частково Київ перетворять на місто Лева.

«У ці дні двір київського Арсеналу перетвориться на львівський центр з його площею Ринок, міською Ратушею та Італійським двориком. Просто у столиці можна буде відчути Львів», - розповідають організатори Днів Львова у Києві із Львівського товариства у Києві.

У програмі (День у Львові та Вечір у Львові) передбачені виступи знаменитих львів’ян: Святослава Вакарчука, Руслани та батяр-бенду «Галичина». Щовечора серед відтворених львівських площ та кам’яниць лунатиме музика львівських композиторів – українських класиків у виконанні симфонічного оркестру. Львівське театральне мистецтво буде представлене видовищними вечірнімивиставами театру на ходулях «Воскресіння».

«Наше завдання – показати Львів, щоб він був відкритим на усі українські міста, щоб люди приїжджали до Львова, надихались енергетикою нашого міста, відпочивали. Це буде об’єднувати Україну, кожен з нас дізнається більше один про одного. Безперечно, туризм, як і внутрішній, так і зовнішній, - це додаткові робочі місця у наших містах», - зазнає міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 20 та 21 вересня до 16:00 год та 22 вересня до 15:00 годвхід буде вільним. Вхід на вечірню програму за квитками, вартість яких 40 грн., для учнів, студентів та пільговиків - 20 грн., а для дітей до 12-ти років - вільний.

анонс культура відпочинок Львів київ

Знак гривні
Знак гривні