В гонитві за «лаврами» Колесніченка. Миримський хоче заборонити звернення «українці»

Позафракційний народний депутат Лев Миримський, який балотовувався на виборах в Раду від проросійської партії «Союз», вважає, що потрібно заборонити звернення «українці».

Лев Миримський

Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому». На погляд Миримського, сьогодні потрібно думати над об'єднанням країни. А не її розділенням.

«Думаю навіть законопроект внести я, наприклад, категорично не згоден, що до громадян України звертаються «українці», – зазначив Миримський.

«Ми з юристами думаємо, як розмежувати ці два поняття. Не називають же всіх мешканців Росії росіянами, а громадян Німеччини – німцями, там і араби живуть. Здається, це дрібниця, але коли звертаються тільки до однієї частини населення, то показово ріжуть країну. Коли кажуть, що федеральний устрій розколе країну, я вважаю навпаки. Якщо у Львові чогось не хочуть, нехай приймають свої закони в межах Конституції України », – сказав Миримський.

Як повідомлялось, у лютому Миримський зареєстрував у Раді законопроект про легалізацію подвійного громадянства в Україні.

законопроект депутати

Знак гривні
Знак гривні