Добазікався. Свободівець пропонує забирати дітей в українофобів

Член "Свободи" Олексій Курінний, який викладає в Могилянці, виступає за позбавлення батьківських прав "українофобів".

Олексій Курінний з Олегом Тягнибоком.

Про це він висловився на своїй сторінці в Facebook, привівши як приклад Тетяну Монтян, яка восени балотувалася до Верховної Ради по одному з округів Києва.

На думку Курінного, забирати дітей треба у опонентів, яких він вважає "українофобами", або яких оцінює як "антисоціальні". Викладач Могилянки стверджує, що таким чином дітяча психіка вбережеться в негативного впливу батьків, а самі батьки стануть обережніше висловлюватися щодо опонентів.

Тетяна Монтян зі своїми дітьми.

Як зазначає у своєму Facebook Тетяна Монтян щодо висловлювань Курінного, "раніше ми обіцяли дітям, що за погану поведінку здамо їх "в поліклініку для дослідів", а тепер погрожуємо, що віддамо в "Сволоту".

Практика вилучення дітей із сімей була поширена в Аргентині в часи військової диктатури, коли "зникали безвісти" тисячі опонентів диктатури, а інших позбавляли батьківських прав.

Тим часом "Тексти" продовжують відстежувати зареєстровані в Верховній Раді законопроекти в очікуванні першого самостійного проекту закону від нової парламентської партії "Свобода". Поки що в законотворчості був помічений тільки один її член - Ігор Мірошниченко, котрий разом з Андрієм Шевченком (Батьківщина) і Тарасом Кутовим (УДАР) подали законопроект про внесення змін до Закону України "Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України".

За матеріалами ІнфоПорн.

ідея свобода монтян

Знак гривні
Знак гривні