Народна книжка. Доброчинці зібрали понад 25 тис. грн. на Казки маленької Маґдалени

Велика ідея - платформа, де люди представляють свої проекти, а спільнота у них інвестує, має нового рекордсмена. Книга про подорож 2-річної дівчинки, яка з батьками за рік об'їхала 12 країн світу, отримала рекордну підтримку за час існування спільноти - за необхідних 21 тисячі гривень уже зібрали 25 409 - а до закінчення голосування ще 35 днів.

На зібрані гроші Діана Карпенко-Кантер, професійна мандрівниця і мама Маґди, видасть книгу і серію дитячих фільмів. Кияни побачать історію незвичайної мандрівки очима дитини навесні 2013.

До книги увійдуть пригоди маленької дівчинки, а також 12 казок з тих країн, у яких побувала маленька Маґдалена під час подорожі.

"Казки маленької Маґдалени" - це другий мистецький проект, який отримав таку підтримку на "Великій Ідеї". Першим був переклад книги "Світло згасло в Країні див" британця Ді-Бі-Сі П'єра. Її не просто переклали, а зробили колажі, відео та музичне оформлення до кожної частини роману. На цей проект теж зібрали майже 25 тисяч гривень замість запланованих 21.

література книги благочинність успіх суспільство

Знак гривні
Знак гривні