«Стабільність» пручається: провладні ставленики чіпляються за столичні округи

Ставленики влади із тріском програють столицю об’єднаній опозиції та націоналістам зі «Свободи». Однак «регіони» і Ко просто так не здаються: вони почали правовий «троллінг» - закидають виборчі комісії і суди скаргами та позовами.

Так, за останніми даними підрахунку, на 222 окрузі висуванець від «Батьківщини» Дмитро Андріївський здолав регіонала Луцького. Про контр дії останнього наразі нічого невідомо.

На 216-у окрузі, де більшість виборців віддали голоси опозиціонерці Ксенії Ляпіній замість провладного самовисуванця Супруненка, дивним чином зникла голова ОВК разом з печаткою.

Олесь Довгий, колишній секретар Київради, що раніше визнав свою поразку на окрузі №211, передумав, і оскаржує результати виборів на тих дільницях, де переміг «ударник» Віктор Чумак.

Триває запекле протистояння в ОВК № 223, де, за попередніми даними, перемагає «свободівець» Юрій Шевченко. Його супротивник екс-голова Шевченківської рай адміністрації Віктор Пилипишин зажадав перерахунку голосів. Молодики спортивної статури, що підтримують самовисуванця, принесли під стіни ОВК велику валізу, і оголосили, що в ній бомба.

Спекотно в ОВК округу № 215, на якому бізнес-вумен Галина Герега не може змиритися зі своїм програшем висуванцю від «Свободи» Андрію Іллєнку. Біля будівлі ОВК знову помічені фальшиві журналісти з кримінальною зовнішністю, які вимагають перерахунку голосів.

Далі буде…

вибори столиця київ вибори-12

Знак гривні
Знак гривні